Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Ανακοίνωση αναφορικά με την με αριθμό 3401/2014 Απόφαση του Εφετείου Αθηνών


Η Εταιρεία ανακοινώνει ότι το Εφετείο Αθηνών  με την με αριθμό 3401/2014 Απόφασή του, έκανε δεκτή την αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου, με την οποία διεκδικούσε την κυριότητα έκτασης 300 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, τμήμα της οποίας ανήκει στην Εταιρεία μας.

Η απόφαση αυτή είναι σε αντίθεση με την πρωτόδικη απόφαση που αποδεχόταν τις θέσεις της Εταιρείας μας και αντίθετη με την διαταχθείσα από το Δικαστήριο πραγματογνωμοσύνη που επίσης δικαίωνε τις θέσεις της Εταιρείας μας. 

Η Διοίκηση της Εταιρείας θεωρεί την εν λόγω Απόφαση  νομικώς εσφαλμένη. Ως εκ τούτου  θα ασκήσει κάθε προβλεπόμενο ένδικο μέσο, για την προάσπιση των συμφερόντων της Εταιρείας  και  των Μετόχων αυτής.

Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη, αναφορικά με την  πορεία της υπόθεσης.


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων