Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Space Hellas : Χορηγός στο 1Ο Nαυτιλιακό Forum της Ναυτεμπορικής

Στις 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Ναυτιλιακό Forum με θέμα «Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ελληνικής Ναυτιλίας στο παγκόσμιο εμπόριο και η προσφορά της στην Ελληνική Οικονομία» που διοργανώθηκε από την εφημερίδα «Ναυτεμπορική», στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη. Εξέχοντες εκπρόσωποι της ναυτιλίας, αλλά και της οικονομίας και της πολιτικής, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν με παρουσιάσεις και συζητήσεις, που έδωσαν το έναυσμα για διάλογο καθόλη τη διάρκεια των εργασιών του Forum.

Στο 1ο Ναυτιλιακό Forum, συμμετείχε και η Space Hellas με την παρουσίαση «Καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και για τη Ναυτιλία» του Δρ. Ιωάννη Μερτζάνη, εκτελεστικού αντιπροέδρου της εταιρείας. Στην παρουσίασή του, αλλά και στο πάνελ που ακολούθησε, ο Δρ. Μερτζάνης εστίασε στο μοντέλο ανάπτυξης του Hybrid Cloud και στα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στη Ναυτιλία με τη σύγκλιση των τεχνολογιών, τη διαλειτουργικότητα των συστημάτων και τη συνδεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο από πολλαπλά σημεία πρόσβασης και τη χρήση διαφορετικών συσκευών.

Η SPACE HELLAS πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως «Enterprise Partner Microsoft Αzure», γεγονός που της επιτρέπει να πρωτοπορεί προσφέροντας το πιο ευέλικτο μοντέλο υπηρεσιών Cloud. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα διασύνδεσης με τη χρήση του παγκοσμίου MPLS δικτύου της British Telecom, της οποίας είναι επίσημος συνεργάτης για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να παρέχει τις υπηρεσίες της Microsoft Αzure με τον πιο αξιόπιστο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Η Space Hellas παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, τόσο σε εθνικό όσο σε διεθνές επίπεδο, πλαισιωμένες από μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στον χώρο του ICT.


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων