Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Νέα Εμπορική πολιτική για πελάτες Χαμηλής και Μέσης Τάσης

Νέα Εμπορική πολιτική για πελάτες Χαμηλής και Μέσης Τάσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την εφαρμογή νέας εμπορικής πολιτικής για πελάτες Χαμηλής και Μέσης Τάσης. Συγκεκριμένα, η νέα τιμολογιακή πολιτική περιλαμβάνει:

Α. Νέο Εταιρικό Τιμολόγιο με  ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις για μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις και Ομίλους που έχουν πανελλαδικά πολλά και διαφορετικά σημεία εξυπηρέτησης των πελατών τους, με εφαρμογή από 1ης Σεπτεμβρίου 2015.

Β. Επέκταση των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών τιμολογίων που αφορούν μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις με ετήσιες καταναλώσεις ανά παροχή άνω των 13GWh  και στις παροχές με ετήσιες  καταναλώσεις άνω των 10GWh και μείωση των υπόλοιπων τιμολογίων με εφαρμογή από 1ης Οκτωβρίου 2015.

Γ. Μείωση του τιμολογίου για τους εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες με ισχύ μεγαλύτερη από 25KVA με εφαρμογή από 1ης Οκτωβρίου 2015.

 

Δ. Επιβράβευση συνεπών οικιακών πελατών με επιστροφή του διπλάσιου της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό  για  το έτος 2016, σε όσους έχουν εξοφλήσει εμπρόθεσμα τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς του έτους 2015. Με αυτόν τον τρόπο η Εταιρεία επιστρέφει περίπου €30 εκατ. σε ετήσια βαση στους συνεπείς καταναλωτές της.

Το συνολικό κόστος της νέας εμπορικής και τιμολογιακής πολιτικής εκτιμάται σε €80 εκατ.  και στοχεύει στην παροχή ανταγωνιστικών τιμολογίων σε εταιρικούς και εμπορικούς πελάτες και στην επιβράβευση των συνεπών οικιακών πελατών, προσδοκώντας ότι οι κινήσεις αυτές, δεδομένης και της οικονομικής συγκυρίας, θα έχουν σημαντική θετική επίπτωση στη βελτίωση της εισπραξιμότητας και, κατά συνέπεια, των χρηματοροών και της ρευστότητας της Εταιρείας.

Αθήνα 28 Αυγούστου 2015


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων