Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη της Α.Ε. του Πρέσβη των ΗΠΑ κ. David Pearce στην Intracom

Παιανία, 8 Οκτωβρίου 2015, Η Α.Ε. κ. David Pearce, Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα, συνοδευόμενος από ανώτατους αξιωματούχους της Πρεσβείας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom.

Ο Πρέσβης κ. Pearce είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη, ιδρυτή και βασικό μέτοχο των ομίλων Intracom και Intralot και τους επικεφαλής των εταιρειών του ομίλου, συμπεριλαμβανομένων του Δρ Δημήτρη Κλώνη (Προέδρου της Intracom Holdings), του κ. Κωνσταντίνου Κόκκαλη (CEO της Intracom Holdings), του κ. Σωκράτη Σ. Κόκκαλη (Αναπληρωτή CEO του ομίλου Intralot), του κ. Πέτρου Σουρέτη (CEO της Intrakat), του κ. Αλέξανδρου Μάνου (CEO της Intrasoft International) και του Δρ Γιώργου Τρουλλινού (CEO της IDE-Intracom Defense Electronics).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρέσβης κ. Pearce είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας της Intracom και της Intralot.  Παράλληλα, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των δύο ομίλων ανά τον κόσμο, εστιάζοντας στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, τις οποίες ο όμιλος Intracom ξεκίνησε πριν από 20 και πλέον χρόνια, αναπτύσσοντας στρατηγικές συνεργασίες, μεταξύ άλλων, με τις εταιρείες Raytheon, Boeing, IBM και Oracle.

Περαιτέρω, στον τομέα των αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων, η IDE συμμετέχει ενεργά σε βιομηχανικά προγράμματα συνεργαζόμενη με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στις ΗΠΑ, απασχολώντας στα προγράμματα αυτά περισσότερους από 200 υψηλά εξειδικευμένους εργαζόμενους και αναθέτοντας παράλληλα σημαντικό υποκατασκευαστικό έργο και σε άλλες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου. Η IDE έχει διακριθεί για την ποιότητα και τις επιδόσεις της, για 4η συνεχόμενη χρονιά, κερδίζοντας το Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη 3 αστέρων που απονεμήθηκε από την Raytheon Integrated Defense Systems, ενώ οι ετήσιες εξαγωγές της IDE στις ΗΠΑ αντιπροσωπεύουν το 6% των ετήσιων ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ.

Οι επικεφαλής του ομίλου συζήτησαν επίσης με τον Πρέσβη για την επένδυση και τις δραστηριότητες της Intralot στις ΗΠΑ, η οποία έχει πλέον 24% μερίδιο αγοράς των συμβάσεων για online συστήματα λοταριών των ΗΠΑ, 110.000+ τερματικά λιανικής που καλύπτουν πληθυσμό 60 εκατομμυρίων, ενώ περισσότεροι από  400 επαγγελματίες τεχνολογιών στο Κέντρο Καινοτομίας της Intralot στην Αθήνα εργάζονται για την υποστήριξη των έργων στις ΗΠΑ.

 

Σχετικά με την Intracom Holdings

Η Intracom ιδρύθηκε το 1977 και από το 1990 είναι εισηγμένη στο Χ.Α. Το Δεκέμβριο 2005 μετασχηματίστηκε σε εταιρία συμμετοχών με την επωνυμία Intracom Holdings, παραμένοντας ένας από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη  Ν.Α. Ευρώπη. Οι σημαντικότερες εταιρίες του χαρτοφυλακίου της είναι οι: Intrasoft International (έναν  κορυφαίο ευρωπαϊκό όμιλο παροχής υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής για δημόσια διοίκηση, τράπεζες και μεγάλες επιχειρήσεις), Ιntrakat (έναν από τους πέντε κορυφαίους κατασκευαστικούς ομίλους στην Ελλάδα σε έργα υποδομών υψηλής τεχνολογίας, ενέργειας και περιβάλλοντος) και IDE - Intracom Defense Electronics- (τη μεγαλύτερη εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων στην Ελλάδα). Ως όμιλος, η Intracom Holdings απασχολεί περίπου 2.130 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε 70 χώρες και διατηρεί θυγατρικές ή/και γραφεία αντιπροσώπευσης σε 22 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες: www.intracom.com

 

Πληροφορίες για θέματα Τύπου

Χριστίνα Γερονικόλα, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Intracom Holdings

τηλ. 210 – 667 4418, email: christina.geronicola@intracom.com


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων