Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ / ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ/ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.

Ανακοινώνει ότι η Οικονομική Υπηρεσία  ακολουθώντας τις παρατηρήσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επανακατάρτισε  ως προς τα κάτωθι θέματα και το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε με ημερομηνία 05/02/2015, τις επανακαταρτισθείσες  οικονομικές καταστάσεις  της περιόδου 1/1-30/09/2015 :

-Περαιτέρω γνωστοποιήσεις στην γενική πληροφόρηση των επανακαταρτισθεισών  οικονομικών καταστάσεων.(σημ. 1)

-Αναταξινόμηση του ομολογιακού δανείου και  χαρακτηρισμό του συνόλου τούτου ως βραχυπρόθεσμου καθώς  και περαιτέρω γνωστοποιήσεις  περί του κοινού  ομολογιακού δανείου. (σημ. 23.1)

 
-Διαγραφή αναβαλλόμενης φορολογικής απαίτησης ευρώ  4.240.000,00 από  αναγνωριζόμενες φορολογικά ζημίες της τελευταίας χρήσης σε μεταφορά των ζημίων περιόδου μετά φόρων(σημ.12,σημ. 18).

 

-Αναταξινόμηση  μεταχρονολογημένων  επιταγών,  ευρώ  670 χιλ.   λήξεως εντός των επόμενων τριών μηνών από την ημερομηνία του ισολογισμού, από τα ταμειακά ισοδύναμα στον λογαριασμό πελάτες και λοιποί χρεώστες.  (σημ. 17, σημ. 20).

 

-Περαιτέρω γνωστοποιήσεις περί της Παραδοχής συνέχισης της δραστηριότητας της εταιρείας. (σημ. 1).

 

-Αναφορά στο ενδεχόμενο ανεπάρκειας κεφαλαίου κινήσεως και τα μέτρα που λαμβάνονται για αντιμετώπισή της (σημ. 1).

 

-Αναφορά στις  ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης δηλώσεις βασικών μετόχων έναντι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. (σημ.1).

 

-Περαιτέρω γνωστοποιήσεις περί    των  δικαιωμάτων προγραμμάτων  τρίτων   και αναγνώριση τούτων  σύμφωνα με το ΔΛΠ 2 υπό τον τίτλο ‘'Δικαιώματα προγράμματος και έξοδα επομένων χρήσεων.(σημ.3.6.2).

 

-Περαιτέρω γνωστοποιήσεις αναφορικά με το ζητούμενο  από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και προσκομισθέν  από την εταιρεία έλεγχο  απομείωσης του συνόλου των άυλων περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας με ημερομηνία αναφοράς την 30/09/2015.(σημ.13)

 

-Αναδιατύπωση των κονδυλίων ζημίες ανά μετοχή μετά από φόρους ως συνέπεια της διαγραφής της αναβαλλόμενης φορολογικής απαίτησης.(σημ.27).

  

(Οι εντός παρενθέσεως σημειώσεις παραπέμπουν στην αναδιατυπωμένες  οικονομικές καταστάσεις της περιόδου  1/1-30/09/2015).

 

Οι επανακαταρτισθέισες οικονομικές καταστάσεις μαζί με την επ΄ αυτών έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, με Συμπέρασμα  χωρίς Επιφύλαξη και με Θέματα Έμφασης: 

-Την αναφορά της Διοίκησης για ενδεχόμενη ανεπάρκεια κεφαλαίου κίνησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για αντιμετώπισή της και

-Επανακατάρτιση των οικονομικών  καταστάσεων  της περιόδου της περιόδου 1.1.-30.9.2015 όπου αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους η εταιρεία  επανακατάρτισε   τις οικονομικές καταστάσεις ακολουθώντας τις υποδείξεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,

 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.megatv.com.


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων