Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

                                                                      Lavipharm AE 
                                            Ανακοίνωση σχετικά με τις Θυγατρικές Εταιρείες
                                                                      στην Αμερική


Παιανία, 12 Φεβρουαρίου 2016  -  H εταιρεία LAVIPHARM AE, σύμφωνα με το άρθρο 2 παράγραφος 2 περίπτωση (ιδ) της υπ'αριθμόν 3/347/12.7.2005 Απόφασης του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της κείμενης Χρηματιστηριακής Νομοθεσίας, ανακοινώνει τα εξής σε σχέση με τις θυγατρικές της εταιρείες στην Αμερική:
-Προς ολοσχερή εξόφληση της μη εξυπηρετούμενης δανειακής υποχρέωσης των εταιρειών Lavipharm Laboratories, Inc. και Lavipharm Corp, ολοκληρώθηκε η εκχώρηση όλων των άυλων και κινητών περιουσιακών στοιχείων της Lavipharm Laboratories, Inc., η οποία εδρεύει στο New Jersey Αμερικής προς την εταιρεία Thallium Holding Company, LLC, εταιρεία που εδρεύει στο  Delaware, ως ειδικού διαδόχου της Medical Provider Financial Corporation III. Τα ως άνω περιουσιακά στοιχεία εξασφάλιζαν εμπραγμάτως την ως άνω δανειακή υποχρέωση.
- Στις δημοσιευμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του εννεάμηνου 2015 το ύψος της δανειακής υποχρέωσης ανέρχεται σε  36.497.432 ευρώ, ενώ η αξία των ως άνω περιουσιακών στοιχείων ανέρχεται σε 27.310.396 ευρώ (ενώ κατά US GAAP, το ποσό έχει, σχεδόν στο σύνολο του, ήδη επιβαρύνει τη καθαρή θέση της Lavipharm Corp).
Η εν λόγω συναλλαγή θα επηρεάσει ουσιωδώς θετικά τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2016.

 

LAVIANNOUNCEMENT

Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων