Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Ορθή Επανάληψη)

Με την παρούσα σας γνωρίζουμε ότι κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας μας, η οποία πραγματοποιήθηκε την 24.6.2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00, στα γραφεία της εταιρείας μας, επί του 23ου χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στον Aγιο Στέφανο Αττικής, στην οποία παρέστησαν ή και εκπροσωπήθηκαν μέτοχοι, οι οποίοι κατέχουν 48.359.449 μετοχές και ψήφους επί συνόλου 66.948.210 μετοχών και ψήφων, ήτοι ποσοστό 72,23% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, μεταξύ άλλων ελήφθη απόφαση περί εκλογής νέου ενδεκαμελούς (11) Διοικητικού Συμβουλίου, με πενταετή θητεία, ήτοι:

 

Α. Πέντε (5) Εκτελεστικά Μέλη:

Δημήτριος Κουτσολιούτσος

Αικατερίνη Κουτσολιούτσου

Γεώργιος Κουτσολιούτσος

Εμμανουήλ Ζαχαρίου

Ειρήνη Νιώτη

 

Β. Τέσσερα (4) Μη Εκτελεστικά Μέλη:

Jiannong Quian

Ζαχαρίας Μαντζαβίνος

Ηλίας Κουλουκουντής

Ηλίας Κούκουτσας

 

Γ. Δύο (2) ανεξάρτητα μη εκτελεστικά Μέλη:

Ευάγγελος Κουμανάκος

Περικλής Σταματιάδης

 

Με την παρούσα σας γνωρίζουμε επίσης ότι κατά την ως άνω Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας μας, εκ των ανωτέρω μελών εξελέγησαν ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με άρθρο 37 Ν. 3693/2008, οι κ.κ. Ευάγγελος Κουμανάκος, Περικλής Σταματιάδης και Ζαχαρίας Μαντζαβίνος.

Σημειώνεται ότι εκ των ανωτέρω μελών εκλέγεται για πρώτη φορά ο κ. Περικλής Σταματιάδης, ο οποίος έχει πολυετή (32 έτη) εμπειρία ως Ανώτατο Στέλεχος σε διεθνές επίπεδο στον κλάδο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων (FMCG).  Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στην Procter & Gamble και συνέχισε στην Johnson & Johnson, όπου και διετέλεσε Company Group Chairman και ήταν μέλος στο Group Operating Committee του Consumer Group. Ο κ. Σταματιάδης έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση, τη δημιουργία και την αποτελεσματική ανάκαμψη (turnaround) μεγάλων και σύνθετων επιχειρήσεων σε όλες τις ηπείρους. Ήταν υπεύθυνος στη διαχείριση διεθνών brands διαφόρων κλάδων και συνέβαλε σε εξαγορές και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων. Με έδρα την Ελβετία, τα τελευταία 4 χρόνια ο κ. Σταματιάδης δραστηριοποιείται ενεργά στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στον κλάδο των ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων.


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων