Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 22.7.2016

Στην B' επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της 22ας Ιουλίου 2016, παρέστησαν 5 μέτοχοι, εκ των οποίων οι 2 αυτοπροσώπως και οι 3 δι' αντιπροσώπου, οι οποίοι κατείχαν δώδεκα εκατομμύρια εκατόν σαράντα επτά χιλιάδες οκτακόσιες εξήντα έξι (12.147.866) μετοχές, που εκπροσωπούν το 35,80273% του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Οι ως άνω παριστάμενοι μέτοχοι ψήφισαν επί του θέματος της ημερησίας διατάξεως ως εξής :

Επί του 9ου θέματος: Τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας λόγω ολοκλήρωσης της διαδικασίας απόσχισης του κλάδου κατασκευής και αξιοποίησης εμπορικών κέντρων και εισφοράς του στην εταιρία με την επωνυμία «Alpha Επενδυτικής Περιουσίας Ελαιώνα Ανώνυμος Εταιρία» με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης η Γενική Συνέλευση η γενική συνέλευση, ομόφωνα και παμψηφεί, αποφάσισε την συμπλήρωση του σκοπού της εταιρίας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού και κωδικοποίηση του κειμένου του.

 

«ΑΡΘΡΟ 4

Σκοπός

Κύριος σκοπός της Εταιρίας είναι η με οποιονδήποτε τρόπο αξιοποίηση αστικών ή μη ακινήτων και ειδικώτερα:

1. Η ανέγερση Κτιρίων ή Κτιριακών Συγκροτημάτων και παραθεριστικών οικισμών επί οικοπέδων οπουδήποτε κειμένων στην ημεδαπή ή αλλοδαπή, είτε ανηκόντων ήδη στην Εταιρία, είτε αγοραζομένων από αυτήν, είτε ανηκόντων σε τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων και των θυγατρικών της εταιριών, μετά των οποίων θα συμβάλλεται η Εταιρία κατά το σύστημα της αντιπαροχής και κατά τις διατάξεις του Νόμου 3741/1929 και των άρθρων 1002 και 1117 του Αστικού Κώδικα και η εκμετάλλευση, με πώληση, μίσθωση, ανταλλαγή ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, όπως ενδεικτικά η εκμετάλλευση και αξιοποίηση ακινήτων με συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης (Leasing) και με τη μέθοδο «Sale and lease back» των ανεγειρομένων ως άνω Κτιρίων ή Κτιριακών Συγκροτημάτων και παραθεριστικών οικισμών στο σύνολό τους ή κατά οριζόντιες ιδιοκτησίες.

2. Η μίσθωση οριζοντίων ιδιοκτησιών και η εν συνεχεία υπεκμίσθωσή τους.

3. Η ανάληψη μελετών, επιβλέψεων και κατασκευής οιωνδήποτε τεχνικών έργων στην ημεδαπή ή αλλοδαπή, ανατιθεμένων από φυσικά πρόσωπα, το Δημόσιο, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου, Δήμους, Κοινότητες και Ενώσεις οποιωνδήποτε προσώπων.

Δευτερεύων σκοπός της εταιρίας είναι:

1. Η ανέγερση και εκμετάλλευση Ξενοδοχειακών Μονάδων και επιπλωμένων ή μη τουριστικών διαμερισμάτων και Τουριστικών Εγκαταστάσεων, σε ιδιόκτητα ή μη οικόπεδα στην ημεδαπή ή αλλοδαπή και η άσκηση όλων των συναφών επιχειρήσεων που αποβλέπουν στην εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων με την εταιρία πελατών.

2. Η εκμετάλλευση δια μισθώσεως Ξενοδοχείων και λοιπών τουριστικών επιχειρήσεων στην ημεδαπή ή αλλοδαπή.

3. Προς εξυπηρέτηση των αναγκών των Ξενοδοχειακών Μονάδων της εταιρίας :

α. Η ίδρυση και λειτουργία Τουριστικών γραφείων προς διενέργεια όλων των εργασιών πρακτορεύσεως σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και

β. Η κυκλοφορία και εκμετάλλευση τουριστικών λεωφορείων και αυτοκινήτων και πάσης φύσεως μεταφορικών μέσων, καθώς και η λειτουργία και εκμετάλλευση εγκαταστάσεων αναψυχής.

4. Η διενέργεια οποιασδήποτε συναφούς με τον κύριο ή δευτερεύοντα  σκοπό της Εταιρίας πράξεως, ως και κάθε πράξεως που εξυπηρετεί με οποιονδήποτε τρόπο την προαγωγή του εταιρικού σκοπού.

Για την επίτευξη του σκοπού της, η Εταιρία μπορεί:

α) να συμμετέχει σε οποιαδήποτε επιχείρηση με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό, οποιουδήποτε εταιρικού τύπου

β) να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο με οποιοδήποτε τρόπο

γ) να συμπράττει με άλλες ημεδαπές ή αλλοδαπές εταιρίες και

δ) να αναθέτει την εκμετάλλευση των ξενοδοχειακών μονάδων  και των  δραστηριοτήτων της, με οποιονδήποτε τρόπο, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα οιουδήποτε εταιρικού τύπου που υφίστανται ή πρόκειται να συσταθούν.»

 


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων