Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Αποφάσεις 'Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Η εταιρεία με την επωνυμία «TRASTOR Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας» και το διακριτικό τίτλο «TRASTOR Α.Ε.Ε.Α.Π.» εφεξής «η Εταιρεία» ανακοινώνει τα ακόλουθα:


Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας η οποία συνεδρίασε την 24η Φεβρουαρίου 2017, παραστάθηκαν μέτοχοι που εκπροσωπούν 77.138.810 μετοχές της Εταιρείας επί συνόλου 80.690.653, δηλαδή το 95,60% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και ελήφθησαν κατά πλειοψηφία οι κατωτέρω αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, όπως αναφέρονται στην από 02.02.2017 πρόσκληση του Δ.Σ. για τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης:

Ως προς το 1ο Θέμα:

  • Λήψη απόφασης για αλλαγή έδρας της Εταιρείας από το Δήμο Αθηναίων στο Δήμο Αμαρουσίου και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της Εταιρείας

Ως προς το 2ο Θέμα:

  • Ανάκληση της από 01.07.2016 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ποσού μέχρι 20.000.000 Ευρώ, το οποίο επρόκειτο να καλυφθεί από την Τράπεζα Πειραιώς και την Piraeus Leasing Χρηματοδοτικές Μισθώσεις Α.Ε. 

Ως προς το 3ο Θέμα:

  • Ορισμός του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. κ. Δημήτριο Γκούμα και των μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. κ.κ. Δημήτριο Βούκα και Γεώργιο Τίγγη ως νέων μελών της προβλεπόμενης στο άρθρο 37 του ν. 3693/2008 Επιτροπής Ελέγχου.

Ως προς το 4ο Θέμα:

  • Παροχή ειδικής άδειας σχετικά με καταρτισθείσες συμβάσεις μεταξύ της Εταιρείας και προσώπων της παρ. 5 του άρθρου 23Α του κ.ν. 2190/1920.

Ως προς το 5ο Θέμα:

  • Παροχή ειδικής άδειας σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 4β του Ν.2778/1999, όπως ισχύει, για την απόκτηση από την Εταιρεία των τεσσάρων οριζόντιων ιδιοκτησιών σε ακίνητο στην Αθήνα, οδός Φιλελλήνων αρ.1 και 'Οθωνος που ανήκουν στη μέτοχο Τράπεζα Πειραιώς έναντι συνολικού τιμήματος € 1.577.841.

Ως προς το 6ο Θέμα:

  • Kατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας ανακοινώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του της 27 Ιανουαρίου 2017, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων και σύμφωνα με το άρθρο 18 παρ. 7 του κ.ν. 2190/1920 και το άρθρο 22 παρ. 1 του καταστατικού της Εταιρείας, εξέλεξε ως νέα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., τους κ.κ. Μιχάλη Χατζηπαύλου και Γεώργιο Τίγγη, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. κ. Δημήτριο Γεωργακόπουλο και κ. Γεώργιο Παπαϊωάννου για το υπόλοιπο της θητείας αυτών, ήτοι μέχρι την 07.04.2019.

Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων