Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Πώληση από τη ΔΕΗ στη ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ του 25% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ

Ανακοίνωση

Πώληση από τη ΔΕΗ στη ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ του 25% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ

Η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει ότι, το Διοικητικό της Συμβούλιο ενέκρινε στις 27/4/2017 το Σχέδιο Σύμβασης Αγοραπωλησίας Μετοχών (Share Sale and Purchase Agreement) μεταξύ της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. σχετικά με την πώληση και μεταβίβαση μετοχών εκδόσεως της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., που αντιστοιχούν σε ποσοστό 25% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, από τη ΔΕΗ Α.Ε. στη ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε., βάσει της αξίας των μετοχών που προέκυψε από την από 21/4/2017 Μελέτη Αποτίμησης που εκπόνησε η Deloitte Business Solutions A.E. με ημερομηνία αναφοράς την 31/12/2016, η οποία ανέρχεται σε € 295,6 εκατ. ποσό το οποίο θα καταβληθεί στη ΔΕΗ με την ολοκλήρωση της όλης συναλλαγής. Η Μελέτη Αποτίμησης έλαβε υπόψη, μεταξύ άλλων και  τα απολογιστικά οικονομικά στοιχεία της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. με βάση τις δημοσιευμένες και ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης που έληξε στις 31/12/2016, τα ειδικά δικαιώματα των μετοχών της εταιρείας σύμφωνα με το εν ισχύ Συμφωνητικό Μετόχων, το Καταστατικό της εταιρείας, το ρυθμιστικό περιβάλλον, καθώς και την επενδυτική αξία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης συναλλαγής. Η αξία των μετοχών που θα μεταβιβαστούν προέκυψε από την εν λόγω Μελέτη, ενώ οι όροι καταβολής στη ΔΕΗ τυχόν υπερβάλλοντος της ανωτέρω αποτίμησης ποσού στα πλαίσια σχετικής επιβεβαίωσης από την Deloitte Business Solutions A.E., θα συμφωνηθούν κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Οριστική Απόφαση για την πώληση του 25% του ΑΔΜΗΕ θα ληφθεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ που θα κληθεί να συνεδριάσει την 23/5/2017.

Αθήνα, 27 Απριλίου 2017

 


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων