Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Σ.Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ ΥΙΟΣ ΑΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ (ΑΡΘΡΟ 4.1.4.4. ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΑ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.1 του κανονισμού του Χ.Α

 

 

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. κατά τη συνεδρίαση της 07/04/2011 οι μετοχές της Εταιρείας Σ.Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε. εντάχθηκαν στην κατηγορία επιτήρησης από την Παρασκευή 08/04/2011, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και αρνητικών αποτελεσμάτων.

 

Προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, την 23/12/2016 ολοκληρώθηκε και υπογράφηκε η συμφωνία αναδιοργάνωσης του τραπεζικού δανεισμού με τις χρηματοδοτούσες τράπεζες. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας αυτής, οι ληξιπρόθεσμες τραπεζικές υποχρεώσεις της Εταιρείας μετατράπηκαν σε μεσο-μακροπρόθεσμες και δεν υπάρχουν πλέον ληξιπρόθεσμες τραπεζικές υποχρεώσεις. Πέραν αυτού, και με βάση τα διεθνή πρότυπα χρηματοοικονομικής αναφοράς αποτιμήθηκε η παρούσα αξία των νέων ομολογιακών δανείων, εξαιτίας του σημαντικά χαμηλότερου χρηματοοικονομικού κόστους, και ως αποτέλεσμα ποσό 5.794.001,90€ μεταφέρθηκε στα αποτελέσματα της χρήσης, το οποίο θα αποσβεσθεί ετήσια στη διάρκεια των δανείων, ενώ ποσό 1.677.826,62€ μεταφέρθηκε στην καθαρή θέση με την δημιουργία  «αποθεματικού μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου».

 

Μετά τα ανωτέρω, η Διοίκηση της Εταιρείας θα ζητήσει την επανένταξη των μετοχών της στη κατηγορία που ανήκουν.

 

 

 

 

 

 

28 Απριλίου 2017

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων