Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Προς το

Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών

                                                                                                                Κορωπί, 25.05.2017

   Κύριοι,

 

Το Δ.Σ. της εταιρείας ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό,  ότι εξεδόθη η υπ'αριθμ.2078/2017 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών η οποία απέρριψε την  Έφεση  κατά της Απόφασης Εξυγίανσης 779/15 του Π.Π.Α., ως προς το σκέλος της έκδοσης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για την πώληση των ακινήτων της εταιρείας, σύμφωνα με την εγκριθείσα Αίτηση Εξυγίανσης, καθώς το Εφετείο αποφάσισε ότι η απόφαση του Π.Π.Α. που δέχεται την αίτηση και επικυρώνει την συμφωνία εξυγίανσης δεν υπόκειται σε έφεση.

Η απόφαση 2078/2017 δέχεται ότι ο αναφερόμενος στην υπό κρίση έφεση, όρος της συμφωνίας (περί αποδεικτικού ενημερότητας χρεών), δεν αποτελεί κατά νόμο περιεχόμενο της συμφωνίας εξυγίανσης και συνακόλουθα δεν αποτελεί αντικείμενο επικύρωσης από το δικαστήριο, αλλά για το θέμα αυτό ισχύει,  ότι ορίζει κάθε φορά ο εκάστοτε νόμος (βλ. ήδη Άρθρο 6 παρ. 104 του Ν. 4446/2016, όπως αντικατέστησε το άρθρο 106 γ του Πτ.Κ.).

Δηλαδή, οι ρυθμιζόμενες μετά την συμφωνία εξυγίανσης οφειλές προς το Δημόσιο και του Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης καθίστανται ενήμερες, υπό τον όρο τήρησης της συμφωνίας εξυγίανσης, και οι αρμόδιες αρχές (Δημόσιο, Ι.Κ.Α. κλπ) οφείλουν να χορηγούν βεβαιώσεις ενημερότητας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα με την συμφωνία εξυγίανσης. 

 

Για την ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.

 

Κωνσταντίνος Ψαλλίδας

Πρόεδρος Δ.Σ. & Δ/νων Σύμβουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων