Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

ΑΧΟΝ ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  ΑΧΟΝ ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά την διεξαγωγή της Α επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 22ης Σεπτεμβρίου 2017 εμφανίστηκαν 8 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 65,82% του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας.

Για το σύνολο των θεμάτων  της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το νόμο (αρ. 39 παρ. 3 Ν. 2190/1920) και το καταστατικό της Εταιρείας και  κατόπιν  εγγράφου αιτήματος μετόχου, ο οποίος εκπροσωπεί ποσοστό 13,60 % των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ανέβαλε  την συζήτηση και την λήψη αποφάσεων και όρισε  ημέρα συνέχισης της συνεδρίασης την Παρασκευή  20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 14.30 μ.μ., στα γραφεία της έδρας  της Εταιρείας επί της οδού Ρηγίλλης 16Α, 1ος όροφος, στην Αθήνα χωρίς να απαιτείται επανάληψη δημοσιεύσεων.

Στην μετ' αναβολή Τακτική Γενική Συνέλευση, δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι εμφανίζονται ως μέτοχοι της Εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) της ΕΧΑΕ την 16η Οκτωβρίου 2017 (Ημερομηνία Καταγραφής της μετ' αναβολή Α επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης), τηρουμένων των διατάξεων 27 παρ. 2 και 28α Ν. 2190/1920

 

Αθήνα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων