Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


H Profile Software στο ετήσιο συνέδριο PATRIMONIA 2017 στη Λυών της Γαλλίας

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2017: H Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο ετήσιο συνέδριο PATRIMONIA 2017 το οποίο πραγματοποιείται στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Centre de Congrès στη Λυών της Γαλλίας.

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης και αναπτυσσόμενης παρουσίας του Ομίλου Profile στη γαλλική αγορά, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την εξαγορά της Γαλλικής εταιρείας ανάπτυξης treasury λογισμικού, Login SA, την πρόσφατη υλοποίηση έργου στη Ditto Bank της Travelex, νέες αναθέσεις έργων στη χώρα, αλλά και την συνεχιζόμενη διεύρυνση του ανθρώπινου δυναμικού του, η Profile Software θα παρουσιάσει στο περίπτερο K46 (Hall 2), τις πελατοκεντρικές, καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της, που καλύπτουν τις απαιτήσεις του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού τομέα:

>         IMSplus & Axia: Οι διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες διαχείρισης επενδύσεων, Wealth Management, Asset and Fund Management, Insurance Investment Management, Family Office, Personal Banking και Θεματοφυλακής. Η προηγμένη και ευέλικτη web-based omni-channel Axia λύση προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήστη

>         FMS.next: Η ολοκληρωμένη τραπεζική πλατφόρμα, που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core/Digital Banking, Financing, καθώς και για Marketplace Lending/Crowdfunding; διαθέτοντας άκρως επιτυχημένο ιστορικό υλοποιήσεων.

>         AcumenNet: H ολοκληρωμένη front-to-back office Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.

>         RiskAvert: Η πλήρης, σύγχρονη και αποδοτική λύση Διαχείρισης Κινδύνου και Κανονιστικής συμμόρφωσης (Basel, IFRS9) για Πιστωτικό, Λειτουργικό και κίνδυνο Αγοράς.

Όλες οι ανωτέρω λύσεις επιτρέπουν ευέλικτη παραμετροποίηση καθώς και αξιόπιστη και άμεση πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή τόσο από τους επαγγελματίες χρήστες όσο και από τους πελάτες τους.

Τα εξειδικευμένα στελέχη της Profile Software θα παρουσιάσουν πώς τα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορούν να επιτύχουν τη βελτιστοποίηση των εργασιών τους μέσω της αυτοματοποίησης και της χρήσης σύγχρονης τεχνολογίας, διασφαλίζοντας την απαιτούμενη ευελιξία ώστε να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Το Patrimonia είναι μια  ετήσια συνάντηση επαγγελματιών διαχείρισης περιουσίας,  private banking, ασφαλιστικών εταιρειών, κτλ. Φέτος η εκδήλωση επικεντρώνεται στις μελλοντικές προκλήσεις του κανονιστικού πλαισίου για ζητήματα ψηφιοποίησης και heritage. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διοργανώνεται επίσης συνέδριο  με θέμα τη νέα παγκόσμια τάξη και τα νέα οικονομικά μοντέλα, καθώς και το νέο «Patrimonia Academy», αφιερωμένο στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στο patrimonia.fr


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων