Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


« Επιστροφή

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

 


 

 
 
01 Φεβρουαρίου 2018
 
 
Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

 

Ξεκίνησε σήμερα η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η έναρξη της διαπραγμάτευσης αφορά τις νέες μετοχές που προέκυψαν από τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΕΛΒΑΛ από τη ΧΑΛΚΟΡ.

Η επίσημη έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών έγινε από τον κ. Παπαγεωργόπουλο Θεοδόσιο, Πρόεδρο ΔΣ, τον κ. Λάμπρο Βαρούχα, Γενικό Διευθυντή Τομέα Έλασης Αλουμινίου, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ και τον κ. Περικλή Σαπουντζή, Γενικό Διευθυντή Τομέα Σωλήνων Χαλκού, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ.

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. είναι μία σύγχρονη και δυναμική εταιρία επεξεργασίας μετάλλων με διεθνή εμβέλεια και υψηλή εξειδίκευση στους κλάδους του αλουμινίου και του χαλκού. Η Εταιρία συγκεντρώνει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας και προέκυψε το 2017 από την ένωση δύο κορυφαίων ελληνικών βιομηχανιών, της Ελβάλ - από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βιομηχανίες έλασης αλουμινίου, και της Χαλκόρ - του μεγαλύτερου παραγωγού σωλήνων χαλκού στην Ευρώπη.Η ElvalHalcor διαθέτει ισχυρή παραγωγική βάση, με 12 σύγχρονες εργοστασιακές  μονάδες στην Ελλάδα, την Βουλγαρία και την Τουρκία και έχει έντονα εξωστρεφή προσανατολισμό, με σημαντική εμπορική παρουσία σε πάνω από 102 χωρές.

Η ElvalHalcor είναι  στην αιχμή της τεχνολογίας στους κλάδους δραστηριοποίησής της με σημαντικά επενδυτικά προγράμματα εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού και των διαδικασιών παραγωγής των μονάδων της, ενώ διαθέτει εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό και επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό. Είναι σημείο αναφοράς στον κλάδο των μη σιδηρούχων μετάλλων και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος.

Μετά την τελετή ακολούθησε σύντομη εταιρική παρουσίαση την οποία συντόνισε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Δημήτρης Κυριακόπουλος.

Δείτε την παρουσίαση της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ.

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

 

Στιγμιότυπα της εκδήλωσης
     
 
Παρουσίαση της εταιρείας   Τελετή έναρξης της συνεδρίασης

 

Τελετή έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών
     
 
     
 
     
 
     

 

Σχετικά με την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου Ανώνυμος Εταιρεία (ElvalHalcor) είναι κορυφαίος βιομηχανικός παραγωγός διεθνώς στον κλάδο του αλουμινίου και του χαλκού.

Η ElvalHalcor συστάθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, μέσω της συγχώνευσης της Ελβάλ (Elval), μίας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βιομηχανίες έλασης αλουμινίου και της Χαλκόρ (Halcor) του μεγαλύτερου παραγωγού σωλήνων χαλκού στην Ευρώπη. Η Εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η νέα εταιρική οντότητα ElvalHalcor αξιοποιεί τις συνέργειες μεταξύ της Elval και της Halcor σε σημαντικούς τομείς, όπως καινοτομία και τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, προμήθειες, αγορά, υποδομές και περιβάλλον και παράγει λύσεις προστιθέμενης αξίας και υψηλής ποιότητας στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Η επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα της ElvlaHalcor βασίζεται στην έντονα εξωστρεφή εμπορική παρουσία της σε παγκόσμιο επίπεδο, τη διαρκή πρωτοπορία και τη συνεχή επένδυση σε έρευνα και τεχνολογία με γνώμονα την πελατοκεντρική φιλοσοφία.

 

 

Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών

Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.

Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.

Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).

Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.

Λεωφ. Αθηνών 110, 104 42 Αθήνα, τηλ. 210-3366 800, fax 210-3366 101

 


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νέες Εισαγωγές Ε.Δ.

Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων