Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


« Επιστροφή

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και ανώτερα στελέχη εταιρειών στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας του ΓΠΑ

 
06 Μαρτίου 2018
 
 
Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και ανώτερα στελέχη εταιρειών στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας του ΓΠΑ
 

 

Το Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Μεταφοράς Τεχνολογίας ΕΛΚΕ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας ΓΠΑ. Στο Διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες προ-πτυχιακών, μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιοι διδάκτορες του ΓΠΑ αναπτύσσοντας τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες σε μία εκπαιδευτική διαδρομή που έχει στόχο την αναγνώριση των προϋποθέσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να προσεγγίσουν τις δυνατότητες αξιοποίησής τους.

Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την πρωτοβουλία του ΓΠΑ, και στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, φιλοξένησε την πρώτη συνάντηση των ομάδων με στελέχη εταιρειών που θα δράσουν ως μέντορες, καθοδηγώντας την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχεδίων των ομάδων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Enterprise Greece και στελέχη από τη Grant Thornton, την Apivita, τους Μύλους Λούλη, την Hellenic Value Α.Ε. Ερευνών & Συμβούλων και το Χρηματιστήριο Αθηνών συναντήθηκαν με τις ομάδες που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό, καθώς και με τον Αναπληρωτή Πρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού, Έρευνας και Ανάπτυξης, κ. Ζωγραφάκη και μέλη της ΔΕΠ του ΓΠΑ, στην πρώτη φάση της διαδικασίας αυτής. Στο τέλος της συνάντησης, πραγματοποίησαν το κλείσιμο της συνεδρίασης της 6ης Μαρτίου χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

 

Λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών
     
 

 

 

Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών

Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.

Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.

Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).

Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.

Λεωφ. Αθηνών 110, 104 42 Αθήνα, τηλ. 210-3366 800, fax 210-3366 101

 


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νέες Εισαγωγές Ε.Δ.

Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων