Επιλογές

« Επιστροφή

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε τις εταιρείες Septona, Siamidis, Salfo & Associates και Olympian Green International 
 
30 Μαΐου 2017
 
 
Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε τις εταιρείες
Septona, Siamidis, Salfo & Associates και Olympian Green International

 

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και ώρα 5:30, το παραδοσιακό καμπανάκι για τη λήξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών σήμαναν η κα Κωνσταντίνα Ευαγγελίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Septona, ο κ. Μιχάλης Σιαμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Siamidis, ο κ. Γεώργιος Σαλπέας, Πρόεδρος της Salfo & Associates, ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της Olympian Green International και ο Πρόεδρος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), κ. Λεωνίδας Παπακωνσταντινίδης.

Στη συνέχεια οι διοικήσεις των εταιρειών Septona, Siamidis, Salfo & Associates και Olympian Green International παρουσίασαν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και πλάνα στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σκοπός της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης είναι η ανάδειξη επιχειρήσεων με επιτεύγματα που μας εμπνέουν για τη δημιουργία μιας σύγχρονης, δυναμικής και ανταγωνιστικής Ελλάδας. Εταιρείες που όχι μόνο μας κάνουν υπερήφανους στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά μέσα από αυτές προωθείται και η επιχειρηματική ιδέα.

Οι εταιρείες διακρίθηκαν στα Greek Exports Awards 2016 που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ethos Events σε συνεργασία με την ΕΝΔΥ ΟΕΥ, προκειμένου να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Οι παρουσιάσεις των εταιρειών
Olympian Green International
Septona
Siamidis
Video της εταιρείας Salfo & Associates


Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

 

Φωτογραφίες και Video της εκδήλωσης
 
Λήξη της Συνεδρίασης   Στιγμιότυπα της εκδήλωσης
     
 
Οι Διοικήσεις των Εταιρειών με Στελέχη του Χρηματιστηρίου   Λήξη της Συνεδρίασης
     
 
Κωνσταντίνα Ευαγγελίου
Διευθύνουσα Σύμβουλος, Septona
     
 
Μιχάλης Σιαμίδης
Διευθύνων Σύμβουλος, Siamidis.
     
 
Γεώργιος Σαλπέας
Πρόεδρος, Salfo & Associates
     
 
Φώτης Μαυρουδής
Γενικός Διευθυντής, Olympian Green International
     
 
Κωνσταντίνος Ουζούνης
Γενικός Διευθυντής, ETHOS MEDIA
     
 
Γενική άποψη της εκδήλωσης   Λεωνίδας Παπακωνσταντινίδης
Πρόεδρος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ)

 

 

Σχετικά με τις βραβευθείσες επιχειρήσεις

 

Septona - www.septona.gr
Η SEPTONA ιδρύθηκε το 1973 και αποτελεί σήμερα έναν από τους ισχυρότερους παραγωγούς προϊόντων υγιεινής, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 60 χώρες. Η SEPTONA είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία και έχει καθιερωθεί σήμερα ως ένας από τους βασικότερους εξαγωγείς προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε πάνω από 72 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας παράλληλα σημαντική θέση και στην Ελληνική αγορά.

Siamidis - www.siamidis.eu
Το 1961 ο Κων/νος Σιαμίδης ίδρυσε ένα υφαντήριο. Ήταν η αρχή μιας συνεχούς διαρκούς αναπτυξιακής προσπάθειας στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας. Σήμερα η εταιρεία παραμένει οικογενειακή, και παράγει εξειδικευμένα και πρωτοποριακά τεχνικά υφάσματα, αντιβαλλιστικά προϊόντα (αντιβαλλιστικά γιλέκα, κράνη, πάνελ), ενδύματα και μέσα ατομικής προστασίας για στρατό, αστυνομία, πυρόσβεση, βιομηχανία και outdoor.
Από το 2010 η εταιρεία παράγει ηλεκτρική ενέργεια από ηλιακή ενέργεια, και λειτουργούν σταθμοί παραγωγής συνολικής ισχύος 2,1MW. Η εταιρεία απασχολεί συνολικά 120 άτομα. Έχει μακρόχρονη και στενή συνεργασία με τις εταιρείες Dupont, Gore, 3M και είναι licensed partner της Dupont για τις τεχνολογίες DuPont? Nomex® Partner & DuPont? Kevlar® και της W.L. GORE για την τεχνολογία GoreTex® είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 από το TUV και πιστοποιημένη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Είναι προμηθευτής του ΝΑΤΟ (NSPA).

Salfo & Associates - www.salfo.gr
Η εταιρεία Salfo και Συνεργάτες ΑΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Συμβούλων Μηχανικών στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1994, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβούλου διαχείρισης, ανάπτυξης και μελετών τεχνικών έργων και με κύριο άξονα δραστηριοποίησης τα έργα συγκοινωνιακής υποδομής και μεταφορών, τα κτιριακά και τα λιμενικά έργα.
Η εταιρεία απασχολεί σήμερα πάνω από 300 εργαζόμενους, ενώ έχει ενεργή παρουσία στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με γραφεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, το Ομάν, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Σερβία. Το 2016, η ΣΑΛΦΩ ήταν η πρώτη ελληνική εταιρεία που κατατάχθηκε 198η στη λίστα των 225 κορυφαίων μελετητικών και αρχιτεκτονικών εταιρειών τεχνικών έργων του κόσμου στο Περιοδικό ENR.

Olympian Green International - www.olympiangreen.com

Η Olympian Green ξεκίνησε να λειτουργεί το 1846 στην Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Olympian Green είναι αποκλειστικά εξαγωγική εταιρεία. Εξάγει στις ΗΠΑ, Καναδα, ΗΒ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Βουλγαρία, ΗΑΕ, Κίνα, Βιετνάμ, ενώ πρόκειται σύντομα να συνάψει συνεργασίες στη Βραζιλία, Ιαπωνία, Κορέα και Ινδονησία.
Η εταιρεία Olympian Green, εξάγει συσκευασμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές, ξύδι μπαλσάμικο κ.λπ., επενδύει έντονα στην εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε την κατασκευή υπερσύγχρονων ολοκληρωμένων παραγωγικών εγκαταστάσεων 3.000 τ.μ., με αποκλειστικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση τόσο των συνεργατών της όσο και των τελικών καταναλωτών ανά την υφήλιο.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών

Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.

Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.

Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).

Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.

Λεωφ. Αθηνών 110, 104 42 Αθήνα, τηλ. 210-3366 800, fax 210-3366 101

 


ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ


 
 
 
Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νέες Εισαγωγές Ε.Δ.

Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων