Δημήτριος Δόσης

Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

 DIMITRIOS DOSIS

Ο κ. Δόσης είναι Πρόεδρος, υπεύθυνος για την περιοχή Eastern Europe, Middle East & Africa στην Mastercard, υπεύθυνος για την καθοδήγηση της παγκόσμιας στρατηγικής της εταιρείας σε περισσότερες από 80 αγορές. Επίσης είναι μέλος της Παγκόσμιας Επιτροπής Διαχείρισης της Mastercard από το 2019.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογία, τραπεζικές συναλλαγές και συμβουλευτική εμπειρία, ο κ. Δόσης ήταν προηγουμένως Πρόεδρος της Mastercard Advisors, του κλάδου υπηρεσιών της εταιρίας.

Έγινε μέλος της Mastercard International το 2005 από την Roland Berger Strategy Consultants, όπου ήταν συνεπικεφαλής της δραστηριότητας των ευρωπαϊκών τραπεζικών συναλλαγών. Προηγουμένως εργάστηκε για τον όμιλο του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος Α.Τ. Kearney.

Υπό την ηγεσία του, η Mastercard προωθεί τις φιλοδοξίες της ως η μόνη ακριβής εταιρεία multi-rail τεχνολογίας, εισάγοντας νέες λύσεις και υπηρεσίες πληρωμών, ενισχύοντας το ψηφιακό οικοσύστημα της περιοχής και επιτρέποντας την κοινωνική πρόοδο και ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς.

Ο κ. Δόσης κατέχει PhD στα Οικονομικά από το European Business School, Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Berkeley Haas Business School, Ecole Superieure de Commerce, Clermont Ferrand, European Business School, και Master's στα Οικονομικά από το FernUniversitat Hagen.

Ο κ. Δόσης έχει διπλή υπηκοότητα (Ελληνική, Γερμανική).

 

Δείτε το αναλυτικό CV

 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ


 
 
 
Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων