Εργασία στον Όμιλο

Αναζητούμε έμπειρους επαγγελματίες και ταλαντούχους νέους με ενδιαφέρον για τον κλάδο των Χρηματοοικονομικών και της Τεχνολογίας, με ισχυρό αίσθημα ομαδικότητας, εσωτερικής παρακίνησης και αφοσίωσης στην επίτευξη στόχων.
Βασικός μας στόχος, είναι η ανάπτυξη μιας ισχυρής ομάδας με υψηλές επιδόσεις, μέσα από την ανάπτυξη των εργαζόμενων μας, την προσέλκυση νέων ταλέντων και τη δημιουργία ισχυρότερων δεσμών μεταξύ εταιρείας και εργαζόμενων.

Τομείς απασχόλησης

  • Πληροφορική
  • Λειτουργία & Ανάπτυξη Αγορών
  • Διαχείριση Κινδύνου & Εκκαθάρισης
  • Εξυπηρέτηση μελών και εκδοτριών, Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών
  • HR, Συμβουλευτικές και Νομικές Υπηρεσίες
  • Οικονομική Διαχείριση

 

Πληροφορική

Η Τεχνολογία αποτελεί την καρδιά των λειτουργιών του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών. Αναζητούμε ταλαντούχους Software Εngineers, Database Developers, Computer Engineers, Information Security Specialists, Network Engineers, Technical Project Managers και άλλους επαγγελματίες πληροφορικής που μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω την τεχνολογική μας υποδομή ώστε να παραμένει ανταγωνιστική.

Λειτουργία και Ανάπτυξη Αγορών

Αν έχετε στρατηγική σκέψη, γνώσεις διαχείρισης έργων και ενδιαφέρον για τη λειτουργία της ελληνικής κεφαλαιαγοράς  θέλουμε να σας γνωρίσουμε.

Διαχείριση Κινδύνου & Εκκαθάρισης

Θέσεις εργασίας στην εκκαθάριση των συναλλαγών και τη διαχείριση κινδύνου.

Εξυπηρέτηση μελών και εκδοτριών, Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών

Επιδιώκουμε να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, να προμηθεύουμε με ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής την ελληνική κεφαλαιαγορά και να προωθούμε την ανάπτυξη της χρηματιστηριακής παιδείας στη χώρα μας.

HR, Συμβουλευτικές και Νομικές Υπηρεσίες

Ψάχνουμε πάντα για αξιόπιστους επαγγελματίες για διοικητικές, νομικές και συμβουλευτικές θέσεις που υποστηρίζουν τους στρατηγικούς στόχους του οργανισμού και εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο, την αφοσίωση και αποτελεσματικότητα των εργαζομένων μας καθώς και των λειτουργιών μας.

Οικονομική Διαχείριση

Εφαρμόστε τις εξειδικευμένες γνώσεις σας στα χρηματοοικονομικά, τη λογιστική και τις προμήθειες ως εργαζόμενοι στην Οικονομική Διεύθυνση του Ομίλου.

 

Για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο LinkedIn

Εάν δε βλέπετε κάποια ανοιχτή θέση εργασίας αλλά θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στείλτε μας το βιογραφικό σας στο career@athexgroup.gr

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων