Εισαγωγή νέων μετοχών στην Κύρια Αγορά ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ

 
 
 
 
14 Ιουνίου 2022
 
Εισαγωγή νέων μετοχών στην Κύρια Αγορά ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ

 

To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την Διοίκηση και στελέχη της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά των 43.200.000 μετοχών της εταιρείας. Ο κ. Mike Eυμορφίδης κήρυξε την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. 
 
Υποδεχόμενος τους εκπροσώπους της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ, ο Chief Financial Officer του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Νίκος Κοσκολέτος καλωσόρισε την εισαγωγή μίας ακόμα ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο και ευχήθηκε δυναμική συνέχεια στην πορεία της εταιρείας. 
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Μike Eυμορφίδης απευθύνοντας ευχαριστίες στον ανάδοχο της έκδοσης για την ουσιαστική συμβολή του αλλά και σε όλη την ομάδα της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να φέρει εις πέρας αυτό το εγχείρημα. Ειδική αναφορά έγινε από τον κ. Ευμορφίδη στους επενδυτές που πίστεψαν και στήριξαν αυτήν της προσπάθεια. «Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως και στο εξής θα λειτουργήσουμε, όπως πάντα, προς όφελος όλων», κατέληξε ο κ. Ευμορφίδης. 

 Στιγμιότυπα της εκδήλωσης
   
 

 

 


Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

 


Search
Toolbox
Market

Composite index

Calendar

FinancialCalendarPortlet

Asset Publisher